KICK OFF 100 JAAR BOND VAN VOLKSTUINDERS OP 1 APRIL 2017

Het Bondsbestuur heeft op 1 april het jubileum jaar officieel geopend. Deze opening vond plaats op Tuinpark Buitenzorg dat dit jaar eveneens 100 jaar bestaat.

    hek Buitenzorg          Buitenzorg Toeters en Bellen           Buitenzorg jubileum           Buitenzorg kado

Een afvaardiging van het Bondsbestuur heeft daar namens de Bond een krat aangeboden met daarin een banner, een tapkan en een cheque. Deze cheque vertegenwoordigd een waarde van € 5,-- X het aantal tuinleden op het tuinpark, en is bedoeld als bijdrage aan een activiteit die in het kader van het 100 jarig bestaan op het tuinpark wordt georganiseerd. Al onze tuinparken krijgen dit krat met inhoud en het Bondsbestuur is in de eerst twee weekeinden van april al onze tuinparken langsgegaan om dit krat aan te bieden. Iedereen was enorm verrast en blij met dit cadeau en op een aantal tuinparken werd het Bondsbestuur met taart onthaald. 

Daarnaast zullen er meerdere activiteiten worden georganiseerd dit jaar, deels door de Bond maar ook door andere partijen. Zo komt er in het stadsarchief een kleine tentoonstelling, wordt er een boekje 100 jaar Bond van Volkstuinders gemaakt, is er de verhalenwedstrijd, dahliawedstrijd en zal er aan het einde van het jaar een congres worden georganiseerd voor externe partijen waarbij vooral de Stad Amsterdam zal worden benaderd. Op deze wijze kunnen wij de Bond en zijn leden presenteren en vertellen op welke wijze wij de komende 100 jaar denken vol te maken.